Herstel van vrachtwagenschade

Heb je schade aan een vrachtwagen? Geen zorgen, je bent bij Spuiterij van Lint aan het juiste adres. Ons deskundige team neemt alles uit handen en zorgt ervoor dat je snel weer op weg bent. Kun je niet zonder je vrachtwagen? Dat snappen we. Daarom zorgen we voor vervangend vervoer, zodat jouw werk gewoon door kan gaan.

Verzekering

Lastige gesprekken met de verzekering? Daar hoef je je niet druk om te maken. Wij regelen alles met je tussenpersoon. Bij ons heb je geen eigen risico en krijg je garantie op het uitgevoerde werk. Schadeformulieren en kleine lettertjes zijn aan ons besteed. Wij hebben contacten met alle grote maatschappijen en nemen je alle rompslomp uit handen.

Plaatwerk

Is het plaatwerk van je vrachtwagen beschadigd? Ons team staat klaar om dit met de nieuwste technieken te herstellen. Doordat we alles onder één dak doen en beschikken over twee moderne spuitcabines, ben je snel weer op de weg.

Restyling

Heb je te maken met kleinere schades zoals deuken of krassen? Dan is onze ‘Vrachtwagen Restyle’ methode een goede optie. Het is goedkoper en je behoudt de originele lak.

Spotrepair

Lokale lakschade? Met onze Spotrepair service spuiten we alleen het beschadigde deel over. Het is snel en scheelt daarnaast ook nog eens in de kosten.

Kleurkeuze

Op zoek naar een specifieke kleur? In onze eigen verfmengruimte hebben we talloze opties. Of je nu een bestaande of een nieuwe kleur wilt, we hebben altijd de juiste match.

Design Opties

Wil je jouw vrachtwagen ook qua design laten opvallen? We hebben jarenlange ervaring in design spuitwerk en helpen je graag met het uitdenken van creatieve oplossingen.

Vragen of wens je meer informatie

We helpen je graag! Stel je vragen door ons even te bellen of neem contact met ons op via het formulier op de pagina Contact. We stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.