Onze visie en missie

Onze visie richt zich op het aanbieden van een uitzonderlijke klantenservice die zowel flexibel als snel is, zonder in te boeten op kwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van geavanceerde technologieën en verfijnde uitdeukmethoden, gecomplementeerd door onze twee ruime, hoogwaardige spuitcabines. Deze combinatie stelt ons in staat om een snelle, efficiënte service te bieden die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het is onze missie om altijd voorop te lopen in de industrie door ons continu te verdiepen in de laatste trends en innovaties. Hierdoor kunnen we onze klanten niet alleen bijstaan met auto- en vrachtwagenschade, maar ook deskundig advies bieden bij maatwerk vraagstukken. Onze veelzijdigheid maakt ons een veelzijdige partner, geschikt voor een breed scala aan spuit- en reparatiewerkzaamheden.

Onze cabines

Onze geavanceerde spuiterij is uitgerust met twee state-of-the-art spuitcabines die gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Ons doel? Het waarborgen van een constant hoogwaardige kwaliteit. We hebben een autospuitcabine van 4.5m x 7m en een vrachtwagenspuitcabine van 5.5m x 15m. Deze ruime cabines stellen ons in staat om zowel grote als kleine projecten efficiënt en effectief te behandelen.

Deze faciliteiten bieden ons de flexibiliteit om snel en adequaat te reageren op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Of je nu een enkel voertuig wilt laten spuiten of een hele vloot, we hebben de capaciteit en de expertise om aan alle verwachtingen te voldoen. Dankzij onze moderne apparatuur en ervaren team zijn we in staat om een oplossing op maat te bieden voor elk spuitproject, groot of klein.

Verfmengruimte

In onze speciaal ingerichte verfmengruimte combineren we technologie en expertise om een uitgebreid palet aan kleuren te creëren. Dankzij een verfcomputer en de ruime opzet van de ruimte, bieden we een breed assortiment aan kleuropties aan. Of u nu op zoek bent naar een specifieke tint voor uw auto, meubelstuk of industrieel project, wij kunnen alle denkbare kleuren mengen voor verschillende laksystemen.

Het unieke aan onze service is dat we minimale tot geen kleurverschillen garanderen, zelfs bij het spuiten van schades. Dit is vooral belangrijk in sectoren waar kleurconsistentie essentieel is. Onze uitgebreide kennis en geavanceerde technologie stellen ons in staat om u een op maat gemaakte oplossing te bieden voor elk uniek project, zowel groot als klein.

Waar kun je ons vinden?

Wij bevinden ons in Middelharnis. Ons pand op industrieterrein Oostplaat beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom vooral eens langs.

Pascal 9
3241 MB Middelharnis

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer