Een tweede leven voor je inrichting

Horeca

Besluit je als horecaondernemer je interieur een make-over te geven? Bij Spuiterij van Lint bieden we je de mogelijkheid om je complete inrichting in een nieuwe kleur te spuiten. Onze twee professionele spuitcabines en verfmengruimte staan klaar om elke denkbare kleur voor je te mengen. Zo krijg je een frisse uitstraling zonder grote investeringen.

Kantoor

Is het kantoormeubilair toe aan een nieuwe look? Of het nu gaat om MDF, hout, glas of kunststof, we zorgen ervoor dat je kantoorinrichting weer up-to-date is. Met ons team van deskundigen wordt elk detail nauwkeurig aangepakt, van de voorbereiding tot de keuze van de juiste verf.

Winkelinterieur

Wil je als winkelondernemer je winkelinterieur vernieuwen zonder alles te vervangen? Kies dan voor het spuiten van het bestaande meubilair. In onze geavanceerde verfmengruimte is elke gewenste kleur mogelijk. Zo geef je je winkel een moderne uitstraling met behoud van de huidige elementen.

Woonhuis

Tijd voor een nieuwe look in je woonhuis? Overweeg dan om je meubels of zelfs je complete keuken te laten spuiten. Ons team van experts behandelt elk item met grote zorg, zodat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Van voorbereiding tot afwerking, we zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

We helpen je graag

Heb je verdere vragen of wens je meer inzicht in onze werkmethoden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord en laten je indien gewenst onze faciliteiten zien.