Herstel van autoschade

Autoschade is altijd erg vervelend. Maar geen zorgen, bij Spuiterij van Lint ben je snel weer op de weg. Of het nu om een klein krasje gaat of een flinke deuk, we pakken het professioneel voor je op. Met onze twee state-of-the-art spuitcabines zorgen we voor een snelle en kwalitatieve oplossing.

Vervangend vervoer

Sta je even stil door die schade? We bieden je graag een vervangende auto, zodat je leven gewoon door kan gaan.

Verzekering

We nemen je alle rompslomp uit handen als het op de verzekering aankomt. We overleggen direct met je tussenpersoon en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Plaatwerk

Is het plaatwerk van je auto een beetje beschadigd? Geen probleem! Onze experts maken het weer als nieuw met diverse uitdeukmethodes en lastechnieken. Daarna spuiten we de auto over en is hij weer als nieuw. Doordat we alles onder één dak doen en beschikken over twee spuitcabines, ben je extra snel weer op de weg.

Spotrepair

Heb je kleine lakschade? Dan is spotrepair de oplossing. Kom even langs, dan kijken we of jouw schade geschikt is voor deze snelle en voordelige methode. Meestal geldt: als het binnen een A4-tje past, kunnen we het repareren met spotrepair.

Restyle

Kleine deukjes of krassen? Wij hebben een speciale techniek om die te repareren zonder te hoeven spuiten. Het is een snelle en voordelige manier die erg populair is. Je originele lak blijft daarnaast ook nog eens helemaal intact.