Zo snel mogelijk weer de weg op

Vrachtwagenschade is vervelend. De vrachtwagen staat stil en dit kost onze klant tijd en geld. Spuiterij Van Lint beseft dit maar al te goed en daarom zijn wij de aangewezen specialist voor snel en vakkundig herstel van vrachtwagenschade. Zo ook bij dit project. De klant heeft een vrachtwagen met schade, maar wil de wagen uiteraard weer zo snel mogelijk de weg op hebben.

Wij leveren reparaties van topkwaliteit, uitgevoerd door een team van ervaren monteurs en spuiters. Met de nieuwste technologie├źn hebben we een gedetailleerde analyse van de schade gemaakt. Op basis hiervan gingen we aan de slag met een herstelplan. We hebben gebruik gemaakt topkwaliteit materialen, zodat de vrachtwagen niet alleen snel weer op de weg is, maar ook langdurig betrouwbaar blijft.

Communicatie met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Vanaf de eerste inspectie tot aan de oplevering hebben we onze klant op de hoogte gehouden van het proces. Nadat de werkzaamheden waren afgerond hebben we vrachtwagen weer als nieuw opgeleverd met als resultaat weer een tevreden klant.

Foto’s van het project