Welkom bij Spuiterij van Lint 

Een allround spuiterij in de breedste zin van het woord met kwaliteit hoog in het vaandel!

 

 Vrachtwagen

Herstel

U bent bij spuiter van Lint aan het juiste adres als het gaat om kleine of grote vrachtwagenschade. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Of het nu gaat om een deuk, kras of andere schade die gerepareerd moet worden, wij doen dit op een uiterst professionele manier met een team deskundige mensen. Schade reparatie aan een vrachtwagen is een proces dat wij nauwkeurig uitvoeren. Alles moet van begin tot het eind met perfectie verlopen. Dit alleen zorgt ervoor dat wij u de kwaliteit kunnen bieden die wij beloven.

Het kan voorkomen dat u even niet zonder auto kunt. Daarom bieden wij u vervangend vervoer.

Wat betreft de verzekering regelen wij alles met uw tussenpersoon. U bepaalt waar de schade hersteld wordt. Bij spuiter van Lint heeft u geen eigen risico en heeft u garantie op het spuit- of uitdeukwerk.

Plaatwerk

Wanneer het plaatwerk van uw vrachtwagen is beschadigd, kan dit door spuiterij van Lint worden hersteld. Met verschillende uitdeukmethodes en lastechnieken herstelt ons team met deskundigen het beschadigde deel aan uw vrachtwagen. Wanneer de schade is verholpen, wordt de vrachtwagen verder onder handen genomen, deze word dan gespoten.

Wat spuiterij van Lint onderscheid van anderen is dat zowel plaatwerk als spuitwerk onder 1 dak vallen. Op deze manier kunnen wij sneller werken waardoor u ook weer sneller op weg kunt.

Restyle

'Vrachtwagen Restyle' word ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Deze manier van vrachtwagenschade reparatie is erg populair in de autobranche vanwege de lage reparatiekosten. Vrachtwagen Restyle is een reparatietechniek die speciaal is ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeer- en hagelschade. Alleen zo blijft de originele lak van uw vrachtwagen in tact. Wij werken met speciale gereedschappen waarmee wij op moeilijke bereikbare plaatsen de meeste deukjes probleemloos kunnen uitdeuken.

Spotrepair

Bij kleine lakschade aan uw vrachtwagen word deze plaatselijk bijgespoten. Dit zorgt ervoor dat de reparatiekosten laag zijn. Klein lakschade, ook wel spotrepair genoemd, is bij het bij uitstek geschikt voor het herstellen van klein deukjes, bumperschade of krassen.

Of de schade geschikt is voor spotrepair kunt u het best langskomen bij onze spuiterij. Een van onze vakmensen kunt u precies vertellen of de schade te repareren is met spotrepair. Meestal kunt u er vanuit gaan dat als de schade binnen een A4 valt, de schade in aanraking komt voor spotrepair.

Spuiten

Het spuiten van uw vrachtwagenschade word gedaan in 1 van onze professionele spuitcabines. In de spuiterij zijn in totaal 2 spuitcabines aanwezig met de laatste technologie�n in zich. Denk hierbij aan het stofvrij en milieu bewust zijn.

De lak die nodig is voor het spuiten van de vrachtwagenschade word gemengd in onze verfmengruimte. Door de ruime opzet van deze ruimte kunnen wij u een groot assortiment aan kleuren aanbieden en dit voor diverse laksystemen. Vrijwel elke lakkleur kunnen wij maken en bij een verschoten of verkleurde auto wordt de originele kleur aangepast aan de op de auto aanwezige kleur.

In het geval van plaatwerk aan uw vrachtwagen is fase 2 het spuiten van de gerepareerde schade. De combinatie van plaatwerk en het spuiten van deze reparatie onder 1 dak is wat spuiterij van Lint onderscheid van anderen.

Design spuitwerk

Naast schadeherstel van vrachtwagens is Autospuiterij van Lint ook gespecialiseerd in design spuitwerk voor zwaar vervoer, vrachtwagens. Door de jaren lange kennis die wij hebben opgedaan op het gebied van design spuitwerk kunnen wij u prima van advies voorzien. Denk hierbij aan het optimaal benutten van de ruimte die uw vrachtwagens biedt om bijvoorbeeld uw huisstijl op door te kunnen voeren.

Wij zijn uitgerust met maar liefst 2 professionele spuitcabines waarmee wij u perfect kunnen bedienen met snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Heeft u vragen of ben u nieuwsgierig naar hoe ons bedrijf er uit ziet? Neem dan contact met ons op.

Verzekeringen

In geval van schade kunnen wij u direct van dienst zijn. Dit omdat wij contact hebben met alle verzekeringsmaatschappijen. Bij schade dient u eerst eens schadeformulier in te vullen. Daarbij moet u uw verzekeraar of tussenpersoon op de hoogte brengen.

Als u het schadeformulier heeft opgestuurd naar uw verzekeraar of tussenpersoon, wordt het traject in gang gezet om de schade vast te stellen. De schade wordt op de volgende punten bepaald:

  • De omvang van de schade
  • Het schadebedrag
  • De wijze van herstel (plaatwerkspotrepairrestyle)
  • De kosten van het herstel
  • Het expertiserapport

© Spuiterij van Lint 2020                                                                         Pascal 9 | 3241MB Middelharnis | 0187 48 74 75

E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn