Welkom bij Spuiterij van Lint 

Een allround spuiterij in de breedste zin van het woord met kwaliteit hoog in het vaandel!

 

 

Interieur

Horeca

Als eigenaar van een horeca onderneming kunt u beslissen om een nieuw interieur aan te schaffen. Bij spuiterij van Lint is het mogelijk om uw complete interieur te laten spuiten in een nieuwe kleur. Ideaal voor een nieuwe uitstraling en het schilt u aanzienlijk in kosten. Wij kunnen u alle mogelijke kleuren leveren door onze professionele verfmengruimte.

Alle door u aangeleverde materialen worden met zorg behandeld door een team van deskundigen. Zij weten precies welke voorbereidingen er getroffen moeten worden voor behandeling en welk verf er het beste gebruikt moet worden.

Vraag naar de mogelijkheden of kom langs voor een vrijblijvende offerte. Klik hier voor het adres en telefoonnummer.

Kantoor

Niet tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw kantoormeubilair? Spuiterij van Lint kan deze voorzien van een eigentijds jasje of in uw favoriete kleur en glans. Of het nu gaat om MDF, hout, glas of kunsstof, wij zorgen ervoor dat het er weer fris uitziet.

Winkelinterieur

Als eigenaar van een winkel kunt u uw interieur laten spuiten door spuiterij van Lint. U hoeft dan niet een compleet nieuw interieur aan te schaffen, maar u kunt deze laten spuiten zodat deze weer als nieuw is.

Elk gewenste kleur is te maken in onze verfmengruimte. Of het nu felroze is met zijdeglans ... alles is mogelijk. Het is een perfecte oplossing om uw winkel weer kleur en een nieuwe moderne uitstraling te geven.

Woonhuis

Niet meer tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw meubilair? Door het spuiten van meubilair of keuken in uw woonhuis kunt u een compleet nieuwe look creëren. U kunt zich afvragen of het niet goedkoper is om een keuken/meubel te laten spuiten of om een nieuwe te kopen. Alles wordt met zorg behandeld en daarnaast heeft u complete controle over de kleur en glans van het meubel wat gespoten moet worden.

Ons team met deskundige mensen werken met grote zorg aan uw meubels. Zij weten precies welke voorbereidingen ze moeten treffen en welke verf het beste geschikt is voor uw te spuiten meubel.

© Spuiterij van Lint 2020                                                                         Pascal 9 | 3241MB Middelharnis | 0187 48 74 75

E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn